Enis Destan ile Fatih Tekke Benzetmesi
Trabzonspor'un Altınordu'dan transfer ettiği Enis Destan, geçen sezon bordo-mavili forma ile Paul Onuachu'nun yokluğunda kendini gösterme şansı bulmuştu. Özellikle kafa vuruşlarıyla Fatih Tekke'ye benzetilen Destan, sosyal medyada gol sevinçleriyle Tekke'nin gol sevinçleriyle kolajlanarak paylaşılmıştı. Enis Destan'ın Trabzonspor'da daha iyi yerlere gelmesi taraftarların umudu olmaya devam ederken, Fatih Tekke'nin benzeri başka bir ülkede ortaya çıktı.

Fatih Tekke'nin Neredeyse Aynısı Tayland'da Bulundu
Fatih Tekke benzeri golcü arayışı Enis Destan ile son bulmadı. Bir sosyal medya kullanıcısı, yapay zekaya Fatih Tekke'ye benzeyen bir golcü bulmasını söyledi. Yapay zeka cevaben Türkiye'de Fatih Tekke'nin benzerini bulamazken, dünyada %92 oranında benzerlik taşıyan bir golcü buldu. Bu isim Tayland ekiplerinden Buriram United'da forma giyen 25 yaşındaki santrafor Supachai Chaided, attığı goller ve maç içindeki davranışlarıyla Fatih Tekke'ye yüzde 92 benzerlik taşıyor. Yapay zekaya göre 25 yaşındaki futbolcunun goller, Tekke'nin stili ve bitirici vuruşları ile neredeyse aynı.

Leicester City'nin Radarında
Supachai Chaided, geçen sezon neredeyse İngiliz devi Leicester City'ye transfer oluyordu. Leicester City'nin izlediği futbolcunun piyasa değeri 1 milyon Euro ve dünya genelinde takip eden kulüpler bulunuyor. 25 yaşındaki futbolcu, 2023-2024 sezonunda 41 maçta 21 gol ve 8 asistlik performans sergiledi. Trabzonspor taraftarları, Fatih Tekke'ye benzer bu oyuncunun transfer edilip edilmeyeceğini merakla bekliyor.

Trabzonspor’un efsane golcüsü Fatih Tekke’nin adeta bir kopyası olan Supachai Chaided, bordo-mavili ekibe yeni bir heyecan getirebilir. Taraftarlar, bu potansiyel transferle birlikte Trabzonspor'un yeniden gol yollarında etkili olmasını umut ediyor.

Stefan Savic Gaziantep maçında oynayabilecek mi? Stefan Savic Gaziantep maçında oynayabilecek mi?

Trabzonspor yönetimi, taraftarların beklentilerini karşılamak ve golcü sorununu çözmek adına bu transfer hamlesini değerlendirebilir. Bordo-mavililer, Supachai Chaided’i kadroya katmak için harekete geçerse, takımın hücum hattında büyük bir güç kazanacağı kesin. Taraftarlar, Supachai Chaided'in Trabzonspor'a katılması halinde takımın eski efsane günlerine geri döneceğine inanıyor.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN