Sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte yeni bir maceraya atılmaya hazırlanan Yusuf, yaptığı açıklamada Lille ile yeni bir sözleşme imzalamayacaklarını belirterek, "Bu hikayenin sonuna geldik ama Lille sonsuza kadar kalbimde olacak. Sizi asla unutmayacağım." dedi. Takımdan ayrılan Yusuf Yazıcı, yeni kulübüne bonservissiz olarak imza atabilecek.

ESKİ HOCASINDAN ÇARPICI AÇIKLAMA

Bir radyo programına katılan Yusuf Yazıcı'nın eski teknik direktörü Sadi Tekelioğlu, transfer süreci hakkında önemli bilgiler verdi. Tekelioğlu, "Kendisiyle sürekli görüşüyoruz. Son dönemlerde yakınlarıyla da temas halindeydim. Yusuf, İstanbul'da bir takımda oynamak istiyor. Yakınları bana onun için en uygun takımın Beşiktaş olduğunu söylediler. Bir ara Galatasaray'ın da gündeminde olduğu konuşuldu fakat Galatasaray'la herhangi bir teması olmadı. Şu anda Beşiktaş'la detayları görüşüyorlar. Yakınları bana bunu iletti" dedi.

EURO 2024 SONRASI İMZA ATACAK

EURO 2024'te A Milli Takım ile birlikte kampta olan Yusuf Yazıcı, turnuvanın ardından transfer konusunda net adımlar atacak. 27 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusunun, turnuva sonrasında İstanbul devine imza atması bekleniyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK