Yusuf Yazıcı, "Tek isteğim, Fenerbahçeli, Galatasaraylı, Beşiktaşlı veya Trabzonsporlu demeden, tüm futbolseverlerin milli takıma sahip çıkması. Benim Trabzonlu olmam veya başka bir takımı tutmam, bu birlik ve beraberliğimizi zedelememeli. Biz biriz ve Türkiyeyiz." şeklinde açıklamalarda bulundu.

Yusuf Yazıcı: Başarıya Odaklanıyor

Yusuf Yazıcı, milli takımın hedeflerine de değindi. "Biz mucizevi bir takımız ve büyük bir mücadele ruhuna sahibiz. Almanya'yı yenmek gibi büyük başarılar elde ettik, ancak Avusturya'ya aldığımız ağır mağlubiyet de hayal kırıklığı yaşattı. Ancak bu deneyimler bizim için çok değerli, çünkü hem başarıyı hem de zorlukları görmemizi sağlıyor." ifadelerini kullandı.

Şenol Güneş’in Kanat Forvet İsteğine Rağmen Paul Onuachu Transferi Gündemde Şenol Güneş’in Kanat Forvet İsteğine Rağmen Paul Onuachu Transferi Gündemde

Hakan Çalhanoğlu'na Teşekkür

Yusuf Yazıcı, takım kaptanı Hakan Çalhanoğlu'na da övgüler yağdırdı. "Kaptan Hakan Çalhanoğlu, liderliği ve takıma sağladığı rahatlıkla çok önemli bir rol üstleniyor. Onun katkıları genç oyuncular için büyük bir motivasyon kaynağı." dedi.

Yusuf Yazıcı'nın açıklamaları, milli takım ve futbolseverler arasında olumlu bir etki yarattı.

Muhabir: AYTEKİN AKAY