Avrupa Devleri Peşinde: Taha Altıkardeş Göztepe'de Kalıyor!

Trabzonspor'un Göztepe'ye bedelsiz olarak gönderdiği 20 yaşındaki yetenek Taha Altıkardeş, sahadaki performansıyla adeta parlıyor. Genç oyuncu, kısa sürede hem Göztepe taraftarının hem de Avrupa'daki dev kulüplerin dikkatini çekti.

PFDK Edin Visca'nın Cezasını Belirledi PFDK Edin Visca'nın Cezasını Belirledi

Transfer Gündeminde Zirvede

Henüz 20 yaşında olmasına rağmen gösterdiği olgun oyunla Taha Altıkardeş, transfer döneminin gözde isimlerinden biri haline geldi. Avrupa’nın dev kulüpleri, genç yeteneğin peşine düştü ve Taha, radarlarına girdi.

Asist Analiz on X: "Göztepe, Trabzonspor'dan Taha Altıkardeş ile 1 yıl  opsiyonlu 3+1 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı.  https://t.co/U7k4aH1cBW" / X

Avrupa Devlerinin İlgisi

Feyenoord, Lyon, Genk, Anderlecht ve Hellas Verona gibi önemli kulüplerin, Taha ile ilgilendiği ve temas halinde olduğu öğrenildi. Bu kulüpler, genç oyuncunun potansiyelini değerlendirmek üzere harekete geçti.

Göztepe Kararını Verdi

Sarı Kırmızılı yönetim, Taha Altıkardeş için gelen teklifleri yeterli bulmadı ve genç oyuncunun kariyerine Göztepe formasıyla 1 sezon daha devam etmesine karar verdi. Yönetimin, gelen teklifleri cazip bulmaması, Taha’nın Göztepe’de kalmasını sağladı.

Gelecek Sezon Heyecanı

Taha Altıkardeş'in Göztepe formasıyla göstereceği performans, gelecek sezon da yakından takip edilecek. Genç yıldız, yetenekleriyle göz doldururken, Avrupa devlerinin ilgisinin devam edeceği öngörülüyor.

Muhabir: AYTEKİN AKAY