VITOR HUGO ATMACA OLUYOR!

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Yunanistan ekibi Panathinaikos'ta kiralık olarak geçiren 33 yaşındaki Vitor Hugo, 10 maçta forma giydi ve gol veya asist katkısı sağlamadı. Kulübü Bahia ile 2026 yazına kadar sözleşmesi bulunan deneyimli stoperin, Çaykur Rizespor’un teklifine sıcak baktığı öğrenildi. Rizespor yönetimi, bu transferi kısa sürede tamamlayarak oyuncuyu Slovenya kampına yetiştirmeye çalışıyor.

Vitor Hugo transferinin maliyeti açıklandı | Transfermarkt

PALUT ÇOK İSTİYOR

Teknik direktör İlhan Palut’un, Vitor Hugo’nun takıma katılmasını çok istediği ve bu transferin gerçekleşmesi için büyük çaba sarf ettiği belirtiliyor. Palut, savunmaya yapılacak bu takviyenin, Süper Lig’de ses getirecek bir performans sergilemelerine katkı sağlayacağına inanıyor.

Çok büyük bir gelecek inşa edebiliriz" - Son Dakika Haberleri

SERDAR AZİZ DE RADARDA

Öte yandan, Çaykur Rizespor kurmayları, Fenerbahçe’den ayrılacak olan 33 yaşındaki stoper Serdar Aziz ile de yakından ilgileniyor. Rizespor, savunma hattını iki deneyimli oyuncu ile güçlendirmeyi hedefliyor.

Trabzonspor’un Efsane Başkanı Şamil Ekinci Hayatını Kaybetti Trabzonspor’un Efsane Başkanı Şamil Ekinci Hayatını Kaybetti

Çaykur Rizespor taraftarları, bu önemli transferlerin gerçekleşmesi durumunda, yeni sezonda savunmada güçlü bir performans sergileyeceklerine inanıyor ve heyecanla gelişmeleri takip ediyor.

Muhabir: BİROL SANCAK