"İlk Etap Güzel Geçti" Kocaeli Kartepe’de ikinci etap çalışmalarını değerlendiren Şahan, "Kampın ilk etabı çok güzel geçti. Oyuncularımız çok güzel uyum sağladı. Birbirleriyle tanıştılar. Çünkü kulübümüz birçok transfer gerçekleştirdi ve kamp başlangıcında neredeyse bütün transferlerin burada olması, çalışma açısından çok güzel bir şey. Şu anda Kartepe'deyiz. İkinci etapla dün akşam başlamış bulunmaktayız. Önemli olan bu kamp sürecinde kimsenin sakatlanmaması ve sağlam bir yükleme gerçekleşmesi" diye konuştu.

Resim

Trabzonspor’dan Yeni Hamleler; Devre Arasında bakın kim geliyor? Trabzonspor’dan Yeni Hamleler; Devre Arasında bakın kim geliyor?

"Kolej Havası Var" Kampın güzel geçtiğini dile getiren Altınordu Teknik Direktörü Olcay Şahan, "Hava güzel, zemin şartları güzel ve oyuncularımın uyumu da güzel. Keyifli bir kamp bizleri bekliyor. Takımla ilgili şunları söylemek istiyorum. Kolej havası var. Benim futbolculuk dönemimde bulunduğum kulüpler olan Beşiktaş ile Trabzon'da da kolej havası vardı. Coşkulu, istekli, arzulu, hiç pes etmeyen takımdık. Bu takımı da Altınordu'da sağlayacağız" dedi.

Olcay Şahan: Trabzonspor'da kalacağım - Aspor

Olcay Şahan, Altınordu’da geçirdiği bu dönemi, geçmişte oynadığı Beşiktaş ve Trabzonspor’daki atmosferle karşılaştırarak, takımın uyum sürecinden ve oyuncularının motivasyonundan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yeni sezona güçlü bir başlangıç yapmak için ellerinden geleni yapacaklarını vurgulayan Şahan, Altınordu'nun da aynı coşkulu ve istekli yapıya sahip olacağını belirtti.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN