Şenol Güneş’ten Gençlere Büyük Destek: Avrupa Devleri Peşlerinde! Şenol Güneş’ten Gençlere Büyük Destek: Avrupa Devleri Peşlerinde!

PAZARLIK MASASI BEKLEMEDE

West Bromwich'in, orta saha pozisyonuna yapacağı transferin ardından Okay Yokuşlu için pazarlık masasına oturabileceği konuşuluyor. Sözleşmesinin bitmesine sadece bir yıl kalan Okay ise, kulübünden ayrılmak istiyor. Bordo-mavililer, tecrübeli futbolcunun transferini tamamlamak için İngiliz ekibinin kararını bekliyor.

Five things to know about Okay Yokuşlu | West Bromwich Albion

TEKNİK DİREKTÖRÜN ETKİSİ BÜYÜK

West Bromwich teknik direktörü Tom Cleverley'in Okay Yokuşlu'nun transferine onay vermemesi, Trabzonspor'un transfer planlarını zora soktu. İngiliz kulübü, orta sahadaki eksiklerini gidermeden Okay'ın ayrılmasına sıcak bakmıyor. Ancak Okay Yokuşlu'nun takımından ayrılma isteği, transferin gerçekleşme ihtimalini artırıyor.

Trabzonspor'da Okay Yokuşlu Transferine Engel! - Trabzonspor Haber | Son  Dakika Trabzonspor Transfer Haberleri, 2023 TS Trabzonspor Haber

FIRTINA BEKLEMEDE

Trabzonspor, Okay Yokuşlu transferi için gelişmeleri yakından takip ediyor. Bordo-mavililerin, tecrübeli futbolcuyu kadrosuna katmak için yaptığı anlaşma, West Bromwich'in vereceği nihai karara bağlı. Okay Yokuşlu'nun transfer süreci, bordo-mavili taraftarlar tarafından da merakla bekleniyor.

Okay Yokuşlu: "Yurt dışında oynama hayalim var" | Transfermarkt

Trabzonspor, yeni sezona güçlü bir kadro ile girmeyi hedeflerken, Okay Yokuşlu'nun transferinin gerçekleşmesi, takımın orta saha gücünü önemli ölçüde artıracak. Yönetimin bu transferde ısrarcı olması, bordo-mavili taraftarların da umutlarını canlı tutuyor.

Muhabir: BİROL SANCAK