Trezeguet'nin Al Rayyan Performansı Tartışma Yarattı! Trezeguet'nin Al Rayyan Performansı Tartışma Yarattı!

Fenerbahçe’nin yeni transferi Hırvat kaleci Dominik Livakovic, 11 milyon Euro piyasa değeriyle Süper Lig'in en değerli kalecisi olarak dikkat çekiyor. Livakovic, transfer olduğu günden bu yana gösterdiği üstün performansla büyük beğeni topladı.


Uğurcan Çakır Piyasa Değerini Yükseltti
Trabzonspor’un kaptanı ve milli kaleci Uğurcan Çakır da Transfermarkt verilerine göre piyasa değerini 500 bin Euro artırarak 8.5 milyon Euro’ya çıkardı. Bu artış, onun Süper Lig'deki en değerli ikinci kaleci olmasını sağladı.

Onur Alp Çevikkan'ın Büyük Çıkışı
Henüz 18 yaşında olmasına rağmen olgun bir oyun sergileyen Onur Alp Çevikkan, 1.5 milyon Euro’luk piyasa değeriyle Süper Lig’in en değerli 9. kalecisi konumuna geldi. Genç yetenek, performansıyla Real Madrid, Bayern Münih gibi Avrupa devlerinin dikkatini çekmeyi başardı.


Geleceğin Yıldızı
Onur Alp, sahadaki özgüveni, refleksleri ve topa hakimiyeti ile birçok büyük kulübün scoutları tarafından izleniyor. Geleceğin en büyük kalecilerinden biri olarak gösterilen Onur Alp, Trabzonspor’un altın yıldızı olmaya devam ediyor.


Onuralp Çevikkan kimdir?
2 Ocak 2006'da İzmir'in Konak ilçesinde dünyaya gelmiştir.
Futbol yaşantısına 2016 yılında Altınordu'da başlamış olup, 2022 yılında yine aynı kulüpte kariyerinin ilk profesyonel sözleşmesine imza atmıştır.
Onuralp Çevikkan, 1 Temmuz 2023 tarihinde 700 bin Euro bedelle Altınordu'dan Trabzonspor'a transfer olmuştur.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU