Trabzonspor’un transfer hedeflerinden biri olan Wout Weghorst'un geleceğiyle ilgili belirsizlik sürerken, oyuncunun menajeri Simon Cziommer'dan önemli açıklamalar geldi. Bordo-mavililerin kadrosuna katmak için yoğun çaba harcadığı Weghorst’un kararını kısa süre içinde vermesi bekleniyor.

Şenol Güneş’ten Kayserispor Maçı Öncesi Zorunlu Kadro Değişikliği! Şenol Güneş’ten Kayserispor Maçı Öncesi Zorunlu Kadro Değişikliği!

Cziommer, oyuncunun Burnley’den ayrılma ihtimalinin yüksek olduğunu belirterek, "Burnley'in bonservis talebi olabilir, bu onların hakkı. Ancak Wout, sözleşmesinin son yılına girdiği için heyecan verici görüşmeler olacak," dedi.

Weghorst’un Ajax’a transfer olma ihtimali hakkında da konuşan Cziommer, "Wout'la ilgilenen birçok takım var. Şu anda birçok kulübü reddetti. Ajax'la bir kez görüşmüştüm, ancak bu sürecin ilerleyip ilerlemeyeceğini zamanla göreceğiz," ifadelerini kullandı.

Cziommer, Weghorst’un transferi için üç önemli faktörün bir araya gelmesi gerektiğini vurguladı: "Wout, ya Şampiyonlar Ligi'nde oynamak ya da şampiyonluğa oynayan bir takıma transfer olmak istiyor. Aynı zamanda mali şartlar da önemli. Bu üç paket bir araya gelmediği sürece bir anlaşma sağlanması zor."

Kariyerinde 488 maça çıkan ve 184 gol, 60 asistle dikkat çeken Weghorst’un Trabzonspor’a transfer olup olmayacağı merakla bekleniyor.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN