Transfer ve Zorlu Süreç

Ömür, Hull City'e transferinin ardından kamp sürecinden memnun olduğunu ifade etti. Geçen sezon yaşadığı zorluklara rağmen kendisini geliştirmek istediğini belirten futbolcu, şunları söyledi:

Abdulkadir Ömür, kariyerinden bir ilk için sahaya çıkıyor İhlas Haber Ajansı

"Bireysel olarak daha iyi bir noktada olabilirdim ama hepinizin bildiği gibi zorlu bir süreçten geçerek transfer oldum. Bu süreci biliyorsunuz aslında çok kafamı verememiştim, yaşanmaması gereken olaylar yaşanmıştı. Kendi performansımın yüzde 60'ı belki 70'i ile oradaydım. Her ne kadar iki kez üst üste ayın oyuncusu seçilsem de bu benim tam performansım değil, ben daha iyi bir hale gelmek, tamamımı sahaya vermek istiyorum. Ben bu sezon daha iyi olacağımı düşünüyorum."

Ozan Tufan'ın Katkısı

Şenol Güneş’ten Gençlere Büyük Destek: Avrupa Devleri Peşlerinde! Şenol Güneş’ten Gençlere Büyük Destek: Avrupa Devleri Peşlerinde!

Abdülkadir Ömür, Hull City'deki adaptasyon sürecinde takım arkadaşı Ozan Tufan'ın büyük katkısı olduğunu belirtti. Ömür, Tufan'ın kendisine ev bulma ve birlikte vakit geçirme konularında çok yardımcı olduğunu söyledi:

Trabzonspor, Ozan Tufan'ın bonservisi ve maaşını açıkladı- Son Dakika Spor  Haberleri | NTVSpor

"Ozan Abi sağ olsun, adaptasyonda çok katkısı oldu. Ev bulurken, birlikte vakit geçirme alışma konusunda çok katkısı oldu."

Gelecek Beklentileri

Abdulkadir Ömür: "Zirveye en iyi şekilde yaklaşabilmek için dibi görmek  gerekir" İhlas Haber Ajansı

Abdülkadir Ömür, yeni sezonda performansını daha da yükseltmeyi hedeflediğini ve tam kapasiteyle sahada olacağını belirtti. Genç oyuncu, hem bireysel gelişimi hem de takımın başarısı için elinden geleni yapacağını vurguladı. Hull City taraftarları, Ömür'ün bu açıklamalarından sonra onun performansını merakla bekliyor.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA