Kulüp Arayışları Devam Ediyor

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı'nın yeni sezon planlamasında yer almayan Fernandez ve Gomez, kulüp arayışlarını sürdürüyor. Teklif gelmesi halinde, Trabzonspor yönetimi gerekli kolaylığı sağlayacağını belirtti.

Trabzonspor’un Efsane Başkanı Şamil Ekinci Hayatını Kaybetti Trabzonspor’un Efsane Başkanı Şamil Ekinci Hayatını Kaybetti

Cadiz'de Sıfır Çekti

Geçtiğimiz sezon İspanyol ekibi Cadiz'e kiralanan Maxi Gomez, 33 maçta 1310 dakika süre almasına rağmen gol ve asist katkısı sağlayamadı. Uruguaylı santrforun Trabzonspor ile Haziran 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Fernandez Beklentileri Karşılayamadı

Geçtiğimiz sezon başında Real Valladolid'den Trabzonspor'a transfer olan Joaquin Fernandez, yaşadığı sakatlıklar nedeniyle az sayıda forma şansı buldu ve oynadığı maçlarda beklentilerin uzağında kaldı. 1.90 boyundaki savunma oyuncusunun da Trabzonspor ile olan sözleşmesi Haziran 2025'te sona erecek.

Trabzonspor, bu iki futbolcunun transfer sürecini en kısa sürede çözüme kavuşturmayı hedefliyor. Bordo-mavili takım, bu süreçte yeni sezona en iyi şekilde hazırlanmak için çalışmalarına devam ediyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK