"Kazanarak Rahat Bir Nefes Almak İstiyorduk"

Güneş, maçtan önce kazanmanın önemine vurgu yaparak, "Bu maça kazanarak rahat bir nefes almak istiyorduk. Maça dengeli ve oyunu kontrol ederek başladık, ancak ilerleyen dakikalarda basit top kayıpları yaşadık. Rakip, bu toplarla kontraya çıktığında tehlikeli ataklar geliştirdi. Bizim de pozisyonlarımız vardı ama daha iyi oynamamız şart. Şu anda oynadığımız oyun asla tatmin edici değil" dedi.

"Sabırlı ve Akıllı Olmalıyız"

Şenol Güneş, üç puanın önemine değinerek, "Üç puan tabii ki önemli, ama özellikle oyun olarak güçlü bir performans sergilemek istiyoruz. Bu açıdan üzgünüz. Sabırsız bir şekilde art arda maçlar kazanmak istiyoruz. Deplasmanda kazanamayan ve sadece bir galibiyeti olan bir takım olarak, kalitemizi, isteğimizi ve her şeyimizi tartışabiliriz. Ancak daha çok çalışmaya ihtiyacımız olan bir dönemdeyiz. Çok daha sabırlı ve akıllı olmak zorundayız, çünkü bu kırılganlıkları yenmenin tek yolu işimizi iyi yapmak ve çalışmak olacak" ifadelerini kullandı.

Mümüne Nur Göz Dünya Üçüncüsü Oldu! Mümüne Nur Göz Dünya Üçüncüsü Oldu!

"Yanlışları Kabul Etmeli ve Ettirmeliyiz"

Güneş, oyuncularına olan inancını dile getirerek, "Oyuncularıma hala inanıyorum. Yanlışları kabul etmeli ve ettirmeliyiz. Eğer bir eksik yapan olursa değişiklik yaparız ama bu oyuncuların da bu oyundan daha iyi oynayabileceklerini biliyorum ve bunu da bekliyorum" şeklinde konuştu.

Trabzonspor'un, zorlu bir süreçten geçtiğini belirten Güneş, oyuncuların potansiyellerini artırarak, daha iyi sonuçlar elde etmek için gerekli adımları atacaklarını ifade etti.

Muhabir: BİROL SANCAK