Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, Kayserispor Beraberliğini Değerlendirdi Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, Kayserispor Beraberliğini Değerlendirdi

Onuachu'nun Geleceği Belirsizliğe İtiyor

Trabzonspor'un tüm çabalarına rağmen Southampton yönetiminin yüksek bonservis talebinde ısrarcı olması, Onuachu'nun sabrını taşırdı. Teknik Direktör Russell Martin'in de sezon öncesi hazırlık maçlarında Onuachu'ya şans vermemesi, yıldız oyuncunun isyan etmesine neden oldu.

'Bırakın Trabzonspor'a Gideyim!'

Onuachu, takım arkadaşlarıyla antrenman yapmasına rağmen kendisini takımın bir parçası olarak hissetmediğini belirtti. Bu nedenle Trabzonspor'a transfer olma isteğini bir kez daha teknik direktörü ve kulüp yönetimiyle paylaşarak, "Bırakın Trabzonspor'a gideyim!" dedi.

Southampton'ın Kararı Bekleniyor

Trabzonspor, Onuachu için son olarak 7 milyon Euro civarında bir teklif yapmıştı. Eğer Southampton, Onuachu'nun önünü açar ve transfere onay verirse, 31 yaşındaki santrfor Süper Lig'e geri dönerek büyük bir etki yaratabilir. Trabzonspor taraftarları, bu transferin gerçekleşmesini büyük bir heyecanla bekliyor.

Muhabir: AYTEKİN AKAY