Trabzonspor taraftarları, Ferdi Kadıoğlu'nun Fenerbahçe'de parlayıp İngiltere'ye 35 milyon Euro'ya transfer olmasına tepkili. Sosyal medyada Ferdi'nin görselini paylaşan bir Trabzonspor taraftarı, duygularını şu sözlerle ifade etti:

"Doğan her çocuk Trabzonsporlu doğar, bordo-mavili formayla büyür. Sonra aşık olduğu formayla, aşık olduğu kulübe gelir. Ancak ilerisini göremeyen kibir abidesi bir başkanın gazabına uğrar ve akabinde soluğu Fenerbahçe tesislerinde alır. Orada denenir ve yeteneği keşfedilip imza attırılır. Kısa bir süre içinde büyüdükçe büyür; namına nam, şanına şan, değerine değer katar, tıpkı gökyüzünde bir yıldız gibi parlar. Işığı, İngiltere'de bir kulübün gözünü kamaştırır ve o kulüp, o yıldız uğruna kesenin ağzını sonuna kadar açar. 40 milyon Euro'ya yakın bir serveti o yıldız için feda eder ve o yıldızı transfer eder."

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, Kayserispor Beraberliğini Değerlendirdi Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, Kayserispor Beraberliğini Değerlendirdi

Bu paylaşımla birlikte, bordo-mavili taraftarlar arasında Ferdi Kadıoğlu'nun transfer süreci ve Trabzonspor'un bu fırsatı kaçırmış olması yoğun tartışmalara yol açtı. Fanatik Trabzonsporlu olarak bilinen Ferdi Kadıoğlu'nun bu büyük transferi, Trabzonspor yönetimine yönelik eleştirileri de beraberinde getirdi. Taraftarlar, Ferdi'nin başarılı olmasını dilerken, bu durumun bir ders niteliğinde olduğunu belirtiyorlar.

Muhabir: BİROL SANCAK