Amatör Spor Haftası'nda Sporun ve Sporcuların Önemi Vurgulandı Amatör Spor Haftası'nda Sporun ve Sporcuların Önemi Vurgulandı

Transfer Sürecindeki Anlaşmazlıklar

Fransız ekibinin iddiasına göre Mohammed Cham, kulüpten izin alınmadan Trabzon’a gitti. Trabzonspor, oyuncuyu ikna etmek için çeşitli yollar denedi ve bu durum Cham’ın, Fransız kulübünü zor durumda bırakmasına neden oldu. Clermont, Trabzonspor’un oyuncuyu transfer etmesiyle anlaşma süreçlerinde kendilerine baskı yapıldığını savundu.

Trabzonspor cephesi ise savunmasında, Cham’ın Clermont ile yapılan görüşmelerden sonra Trabzon’a getirildiğini belirtiyor.

Slavia Prag da Devreye Girdi

Cham transferinin bir başka boyutu da Çekya kulübü Slavia Prag'ın devreye girmesiyle ortaya çıktı. Slavia Prag, Cham için Trabzonspor’dan daha yüksek bir teklif yaptı. Ancak Avusturyalı futbolcu tercihini Trabzonspor’dan yana kullandı. Bu durum, Clermont kulübü ile Cham ve menajeri arasında sorunlar doğmasına yol açtı.

FIFA’dan Beklenen Karar

Clermont, oyuncunun transfer sürecine dair FIFA’ya resmi şikayette bulundu. Ancak Trabzonspor’un hukuk ekibi, Clermont’un bu süreçten olumlu bir sonuç çıkarmasının zor olduğunu savunuyor. Transferin FIFA'dan dönebileceği ihtimali gündeme gelse de bordo-mavililerin avukatları süreci güvenle yönetiyor.

Sürecin Takip Edilmesi

Cham’ın transferiyle ilgili FIFA’nın vereceği karar, Trabzonspor’un gelecekteki transfer stratejilerini etkileyebilir. Bu süreçte, kulüp ve Clermont arasındaki anlaşmazlıkların nasıl sonuçlanacağı spor kamuoyu tarafından merakla bekleniyor.

Kaynak: FOTOSPOR