Steven Gerrard'ın Etkisi

Borna Barisic, Steven Gerrard’ın kariyerinde büyük bir etkisi olduğunu belirterek şunları söyledi: “Steven'ın üzerimdeki etkisi muazzamdı. Kariyerimde daha önce hiç kimsenin olmadığı kadar çok etkisi vardı. Onun yönetimi altında oynadığımda uçabileceğimi düşünüyordum. Bana ilk günden itibaren güvendi ve zor bir ilk yılın ardından beni Rangers'ta tuttu. Bu benim için çok şey ifade ediyordu."

Rangers'taki En İyi Yıl

Barisic, Rangers'taki ikinci yılının ve ligi kazandıkları sezonun kariyerindeki en iyi yıl olduğunu ifade etti: "Ondan sonra, onun yönetiminde harika bir futbol oynamaya başladım. Rangers'taki ikinci yılım ve ligi kazandığımız sezon, oynadığım en iyi yıldı. Üzerimde ne kadar büyük bir etki bıraktığını tarif etmek zor. Bu adamı çok seviyorum. Ve dürüst olacağım, gittiği andan itibaren, sanki benden bir parça da gitmiş gibi hissettim."

Gerrard'ın Antrenmanlardaki Etkisi

Gerrard’ın antrenmanlara katıldığında büyük bir etki yarattığını belirten Barisic, "Antrenmanlara katıldığı zamanları çok severdim. Onu izlemekten kendimi alamıyordum. Kazanmaya takıntılıydı ve bu yüzden üzerimde çok büyük bir etkisi oldu. Nerede olursa olsun onun iyi işler başarmasını istiyorum. Futbolu yaşıyor ve 7/24 nefes alıyor. Çok dürüst bir insan grubumuz vardı ve sezonu tek bir maç bile kaybetmeden geçirmek her şey mükemmeldi."

Ertuğrul Doğan’dan Hacıosmanoğlu’na Yanıt: "Hakem Beşiktaş Forması Giydi" Ertuğrul Doğan’dan Hacıosmanoğlu’na Yanıt: "Hakem Beşiktaş Forması Giydi"

Borna Barisic, Trabzonspor’da yeni bir sayfa açarken, Steven Gerrard’ın kariyerine ve hayatına kattığı değeri vurgulayan sözleriyle, eski hocasına olan bağlılığını ve hayranlığını dile getirdi. Gerrard’ın etkisiyle şekillenen kariyerinde, Trabzonspor’da da başarılı bir performans sergilemeyi hedefliyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK