Transferde Son Aşama: Stefan Savic Trabzonspor'da!

Trabzonspor yönetimi, 33 yaşındaki Karadağlı stoper Stefan Savic ile önemli bir mesafe kat etti. Atletico Madrid'den transfer edilen oyuncu ile 3 yıllık anlaşma sağlandı ve Savic'in kısa süre içinde Türkiye'ye gelmesi bekleniyor.

VOLE on X: "🔵🔴 Trabzonspor, bugün Stefan Savic ile 3 yıllık kontrat  üzerinde anlaşma sağladı. Oyuncunun bu hafta sağlık kontrollerinden geçmesi  bekleniyor. 🔗 (Fabrizio Romano) 📊 Stefan Savic'in 2023-24 sezonu La Liga

Stefan Savic Kimdir?

Giresunspor teknik direktörü Metin Aydın, camiadan destek istedi Giresunspor teknik direktörü Metin Aydın, camiadan destek istedi

Stefan Savic, futbol kariyerine Sırbistan'ın Borca takımının altyapısında başladı. 2010 yılına kadar bu kulüpte forma giyen Savic, Ağustos 2010'da 300 bin Euro bonservis bedeliyle Partizan'a transfer oldu.

Yeni Açık on X: "Trabzonspor, Stefan Savić transferi için oyuncu tarafıyla  yaptığı görüşmelerde önemli mesafe aldı. Tecrübeli stoper, Atlético Madrid  yönetiminden bonservisi için kolaylık istedi. | 🗞️ @ertansuzgun  https://t.co/oH8ep0Ri34" / X

Partizan ve Manchester City Dönemi

Genç yaşında potansiyelini gösteren Savic, 2011 yılında İngiliz devi Manchester City'nin radarına girdi ve 12 milyon Euro karşılığında transfer edildi. Manchester City formasıyla 21 resmi maça çıkan Savic, 1 gol kaydetti.

Trabzonspor O Transferde Sona Yaklaştı; Yıldız İmza İçin Hazır! - Taka  Gazete - Trabzon Haber - Karadeniz Haber

İtalya ve İspanya Macerası

2012 yılında bedelsiz olarak Fiorentina'ya transfer olan Savic, burada 3 yıl boyunca 106 maça çıktı, 4 gol attı ve 3 asist yaptı. 2015 yılında 12 milyon Euro bedelle Atletico Madrid'e transfer olan Karadağlı stoper, 9 yıl boyunca İspanyol ekibinin formasını terletti. Atletico Madrid ile 297 maçta görev alan Savic, 3 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.

Injured Atletico Madrid star ruled out until 2021 - Football España

Başarılarla Dolu Kariyer

Savic, ülkesi Karadağ'da 6 kez sezonun oyuncusu seçildi. Manchester City ile 1 Premier Lig ve 1 İngiltere Süper Kupası, Atletico Madrid ile 1 LaLiga, 2 UEFA Süper Kupası ve 1 UEFA Kupası, Partizan ile 1 Sırbistan Ligi ve 1 Sırbistan Kupası kazandı.

Watch: Stefan Savic has ball in the net for Atletico Madrid only for it to  be ruled out for offside - Football España

Stefan Savic'in Trabzonspor'a katılması, Bordo-Mavililer için büyük bir güç katacak. Transfer süreci tamamlandığında Savic'in takıma nasıl bir katkı sağlayacağı merakla bekleniyor.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN