Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi play-off turu ilk maçında İsviçre'nin güçlü ekibi St. Gallen'e konuk olacak. Bordo-mavililer, bu kritik mücadelede avantajlı bir skor elde etmeyi hedeflerken, teknik direktör Abdullah Avcı kadroda önemli değişikliklere hazırlanıyor.

Maçın Detayları

St. Gallen - Trabzonspor karşılaşması, 22 Ağustos Perşembe günü saat 22.00'de başlayacak. Maçı Portekizli hakem Miguel Nogueira yönetecek. Bu heyecan dolu mücadele, A Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Trabzonspor'da Üç Eksik

Trabzonspor'da, Rapid Wien maçında kırmızı kart gören Pedro Malheiro, sarı kart cezalısı Eren Elmalı ve sakat olan Anthony Nwakaeme, St. Gallen karşısında forma giyemeyecek. Bu eksikler, Abdullah Avcı'nın kadro tercihlerinde önemli değişiklikler yapmasına neden olacak.
Trabzonspor un Konferans Ligi ndeki rakibi oldu | beIN SPORTS Türkiye -  beinsports.com.tr/

Muhtemel 11 ve Değişiklikler

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın, St. Gallen maçında kırmızı kart cezalısı Malheiro'nun yerine sağ bekte Ozan Tufan, sarı kart cezalısı Eren Elmalı'nın yerine ise sol bekte Borna Barisic'i oynatması bekleniyor. Stoper ikilisinde ise Savic ve Denswil'in görev alacağı düşünülüyor.

Orta sahada Okay Yokuşlu ve Mendy ikilisinin görev yapması beklenirken, hücum bölgesinde Orsic'in 11'de başlaması ihtimali bulunuyor. Trezeguet ile forma rekabeti içinde olan Hırvat oyuncu, antrenmanlarda zaman zaman 11'de deneniyor ve Avcı'nın son kararını maç saatinde vermesi bekleniyor.

Forvet hattında ise, teknik direktör Avcı'nın Enis Destan'ı sahaya sürmesi bekleniyor. Genç oyuncunun St. Gallen karşısında Trabzonspor'un gol umutlarından biri olacağı düşünülüyor.
Abdullah Avcı: Avrupa kupalarındaki süreci devam ettirmek istiyoruz - Dünya  ve Türkiye Gündemini Anında Takip Edin | Haber Portalı - aslinda.com

Trabzonspor'un Muhtemel 11'i:

Uğurcan, Ozan, Savic, Denswil, Barisic, Mendy, Okay, Visca, Bardhi, Trezeguet(Orsic) Enis.

Beşiktaş Maçındaki Kırmızı Kart Sonrası Edin Visca’dan Özür Mesajı Beşiktaş Maçındaki Kırmızı Kart Sonrası Edin Visca’dan Özür Mesajı

Trabzonspor, St. Gallen deplasmanında eksiklerine rağmen sahadan iyi bir sonuçla ayrılarak, UEFA Konferans Ligi'nde tur avantajını elde etmeyi hedefliyor. Maç öncesi yaşanan gelişmeler, bordo-mavili taraftarlar arasında büyük bir merakla takip ediliyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK