Transfer Söylentileri Giderek Artıyor

Trabzonspor yönetimi, Zorya Luhansk yetkilileriyle yaptığı görüşmelerde önemli bir aşama kaydetti ve transferi kısa sürede sonuçlandırmak istiyor. Ukrayna Ligi'nde Zorya Luhansk'ın Ingulets'i 2-1 mağlup ettiği maçta Batagov'un yedek kulübesinde oturması, transfer söylentilerini daha da güçlendirdi.

Takım Arkadaşı Batagov'un Durumunu Açıkladı

Trabzonspor, Efsane Başkan Şamil Ekinci’yi Kayserispor Maçında Andı Trabzonspor, Efsane Başkan Şamil Ekinci’yi Kayserispor Maçında Andı

Maçın ardından Zorya forması giyen Oleksandr Yatsyk, Batagov'un neden oynamadığına dair soruya şu şekilde cevap verdi: "Arseniy yakın zamanda Olimpiyatlardan döndü. Maça hazırlanıyordu, ama Fransa'dan Kiev'e uzun bir yolculuğu vardı. Kimse risk almak istemedi."

Trabzonspor taraftarları, bu transferin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini merakla bekliyor. Yönetimin, Batagov transferini kısa sürede tamamlayarak savunma hattını güçlendirmesi planlanıyor. Yeni sezonda iddialı bir kadro oluşturmayı hedefleyen bordo-mavililer, Batagov transferi ile önemli bir adım atabilir.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN