“Önemli olan 3 puandı” diyen Tufan, “Bugün bu motivasyonu kazandığımız için mutluyum. Bundan sonraki dönemde de bu şekilde devam etmeyi umuyorum” ifadelerini kullandı.

Antalya galibiyetiyle kendisine gelen  Çaykur Rizespor deplasmanında Bodrumspor ile karşılaşıyor Antalya galibiyetiyle kendisine gelen  Çaykur Rizespor deplasmanında Bodrumspor ile karşılaşıyor

"Acılara Katlanıyoruz, Takım İçin Mücadele Ediyoruz"

Sakatlığı nedeniyle Başakşehir maçında oynamasının riskli olduğuna dair yorumları hatırlatan Ozan Tufan, sahaya çıkma kararlılığı hakkında şunları söyledi:

"Konya maçında yaşadığım sakatlıktan sonra bu maçta oynamam zor dediler ama futbolda her şey var. Acılara katlanıyoruz, takım için elimizden geleni yapıyoruz."

Maçın oyun tarzına da değinen Ozan, "İlk yarıda oyun daha birebire döndü, kendimi gösteremedim. Ama ikinci yarı gitgelli bir oyun oynandı ve bu tarz, kendimi ön plana çıkardığım bir oyun oldu" şeklinde konuştu.

Son anlarda gol şansı yakaladığını ifade eden Tufan, "Bir golle süsleyebilseydim daha güzel olacaktı. Ancak asıl önemli olan 3 puanı almaktı, bunu başardığımız için mutluyum" diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: İHA