Sürpriz Temas Geldi

Göztepe, Trabzonspor'un beklemeye geçtiği bu dönemde sürpriz bir hamle yaparak Trabzonspor ile Mislav Orsic için görüşmelere başladı. İzmir ekibinin sportif direktörü Ivan Mance, bu transferi çok istiyor ve Başkan Rasmus Ankersen, teknik direktör Stanimir Stoilov’a bu transferin kampa yetişeceği sözünü verdi.

Paul Onuachu Süper Lig'e Trabzonspor'dan farklı bir formayla dönüyor |  Goal.com Türkçe

Teknik Ekip İstedi, Başkan Söz Verdi

Trabzonspor'un Southampton ile uzun süredir devam eden pazarlıklarına ek olarak, Göztepe'nin Orsic'e olan ilgisi, transfer piyasasında büyük yankı uyandırdı. İki kulübün yakın zaman içerisinde tekrar bir görüşme gerçekleştirmesi ve transferlerin netlik kazanması bekleniyor.

Onuachu Trabzonspor'a Bir Güzellik Daha Yapabilir… - Trabzonspor Haberleri:  Son Dakika Trabzonspor Gelişmeleri, 2023 TS Transfer Haberleri

Trabzonspor’da Nwakaeme Endişesi: Hatayspor Maçı Öncesi Sakatlık Şoku Trabzonspor’da Nwakaeme Endişesi: Hatayspor Maçı Öncesi Sakatlık Şoku

Göztepe'nin bu sürpriz hamlesi, yeni sezonda iddialı bir kadro kurma hedefiyle dikkat çekiyor. Taraftarlar, bu transferlerin gerçekleşmesini büyük bir heyecanla bekliyor.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU