Suudi Arabistan basınından Al-Riyadiyah'ın haberine göre, Suudi Pro Lig takımı Al-Okhdood, Onuachu'yu transfer etmek istiyor. Nijeryalı futbolcunun bonservisini elinde bulunduran Southampton ile görüşmelerini sürdüren Suudi ekibinin anlaşmaya yakın olduğu aktarıldı. İngiliz kulübünün, 30 yaşındaki santrforun transferi için Al-Okhdood ekibinin kurmayları ile bir araya geldiği ve görüşmelerin gerçekleştirildiği kaydedildi.

Trabzonspor'un Hedefi Kayserispor Karşısında 6 Puan! Trabzonspor'un Hedefi Kayserispor Karşısında 6 Puan!

Trabzonspor'da Onuachu değişimi sonuç verdi - Son Dakika Haberleri

Geçtiğimiz sezonu bordo mavili ekipte kiralık olarak geçiren Paul Onuachu, ligde 21 maçta 15, Ziraat Türkiye Kupası'nda da 4 maçta 2 olmak üzere toplam 25 karşılaşmada 17 kez rakip fileleri havalandırarak takımının en golcü oyuncusu olarak sezonu tamamlamıştı. Trabzonspor, Onuachu'nun gol attığı 11 karşılaşmada 9 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşadı. Karadeniz ekibi, Nijeryalı oyuncunun gol attığı lig maçlarında toplamda 28 puan toplamıştı.

Paul Onuachu Süper Lig'e Trabzonspor'dan farklı bir formayla dönüyor |  Goal.com Türkçe

Onuachu'nun Al-Okhdood'a transferi, Trabzonspor camiasında büyük yankı uyandırdı. Bordo mavililerde iz bırakan Onuachu'nun yeni adresi merakla bekleniyor. Transferin gerçekleşmesi halinde Suudi Pro Lig'de forma giyecek olan Onuachu, yeni sezonda Al-Okhdood için ter dökecek.

Muhabir: AYŞE SANCAK