Paul Onuachu'dan Trabzonspor'a Yeşil Işık! Başka Takımda Oynamak İstemiyor

Başkan Doğan, son gelişmeleri paylaşarak Onuachu'nun Southampton'a Trabzonspor'dan başka bir takımda oynamak istemediğini ilettiğini belirtti. "Onuachu için 15 milyon Euro'dan 10 milyon Euro'ya kadar düştüler. Biz de biraz yukarı çıktık. Onuachu da Trabzonspor'dan başka bir takıma gitmeyeceğini kulübüne iletti. Görüşmeler sürüyor" ifadelerini kullanan Doğan, transferde ilerleme kaydedildiğini vurguladı.

Paul Onuachu Trabzonspor'a hayat verdi

Trabzonspor Sezonun En Önemli Maçlarından Birine Çıkıyor! Trabzonspor Sezonun En Önemli Maçlarından Birine Çıkıyor!

Paul Onuachu'dan Trabzonspor'a Sadakat! Başka Takımda Oynamak İstemiyor

Trabzonspor, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz sezon sergilediği performansla büyük beğeni toplayan Paul Onuachu, yeniden bordo-mavili formayı giymek istiyor. Başkan Doğan, Onuachu'nun Southampton'a Trabzonspor'dan başka bir takımda oynamak istemediğini ilettiğini açıkladı.

FC Southamptons Paul Onuachu wohl Kandidat bei Union Berlin | Transfermarkt

"Onuachu için 15 milyon Euro'dan 10 milyon Euro'ya kadar düştüler. Biz de biraz yukarı çıktık. Onuachu da Trabzonspor'dan başka bir takıma gitmeyeceğini kulübüne iletti. Görüşmeler sürüyor" şeklinde konuşan Doğan, transferin olumlu yönde ilerlediğini belirtti. Trabzonspor yönetimi, Onuachu'yu yeniden kadroya katmak için kararlı adımlar atmaya devam ediyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK