Trabzonspor’a Evet Dedi

Gaziantep FK’da antrenmanlara çıkan Mustafa Eskihellaç, Trabzonspor’a transfer olma isteğini dile getirdi. Bordo-mavili kulübe evet diyen oyuncu, kulüplerin anlaşmasını bekliyor. Mustafa’nın bir an önce bordo-mavili formayı giymek istediği ve bu transferin gerçekleşmesini sabırsızlıkla beklediği belirtiliyor.

Kasımpaşa, Mustafa Eskihellaç'ı renklerine bağladığını duyurdu

Gaziantep FK’nın Tavrı

Kırmızı-siyahlı kulübün, gitmek isteyen oyuncuları zorla tutmayacakları ancak istedikleri rakam verilmediği takdirde anlaşmaya yanaşmayacakları öğrenildi. Gaziantep FK, Mustafa Eskihellaç için belirledikleri bonservis bedelinin karşılanmasını bekliyor.

Yeni Malatyaspor on X: "Profesyonel futbolcumuz Mustafa Eskihellaç'ın  sözleşmesi 31 Mayıs 2024 tarihine kadar uzatılmıştır. Mustafa Eskihellaç'a  ve kulübümüze hayırlı olmasını temenni ediyor, asil formamız altında başarı  dolu maçlar diliyoruz. https ...

Transfer İçin Geri Sayım

Trabzonspor, Mustafa Eskihellaç transferi için tüm imkanlarını seferber etmiş durumda. Bordo-mavili yönetim, Gaziantep FK ile anlaşma sağlandığı takdirde Mustafa’yı kadrosuna katacak. Trabzonspor taraftarları, bu transferin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini büyük bir merakla bekliyor.

Eskihellaç, Trabzon'u bekliyor! - Gaziantep Pusula Gazetesi

Mustafa Eskihellaç’ın Kararlılığı

Nwakaeme’den Müjdeli Haber: Sahalara Dönüyor! Nwakaeme’den Müjdeli Haber: Sahalara Dönüyor!

Mustafa Eskihellaç, Trabzonspor’a transfer olma konusunda kararlı. Bordo-mavili formayı giymek için sabırsızlanan oyuncunun, transfer sürecindeki belirsizlik nedeniyle bir an önce anlaşmanın sağlanmasını istediği ifade ediliyor.

Mustafa Eskihellaç formunun zirvesinde - Tek Spor

Trabzonspor ve Gaziantep FK arasındaki görüşmelerin sonucunu bekleyen Mustafa Eskihellaç, bordo-mavili taraftarlar arasında büyük bir heyecan yaratmış durumda. Transfer sürecindeki gelişmeler, futbolseverler tarafından yakından takip ediliyor.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA