Palut : İyi futbol oynayan iki takımın mücadelesi zevkli ve çekişmeli geçecek; Zor maç olacak Palut : İyi futbol oynayan iki takımın mücadelesi zevkli ve çekişmeli geçecek; Zor maç olacak

Başkan Ertuğrul Doğan ve Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın belirlediği yol haritası doğrultusunda, her bölgeye transfer yapmayı planlayan Trabzonspor, özellikle sol bek, stoper, orta saha, kanat ve santrafor pozisyonlarında arayışlarını sürdürüyor.
Yıldız İsimler Geliyor
Trabzonspor, yerli oyuncu rotasyonunu güçlendirmek için de adımlar atıyor. Sol bek pozisyonu için Glasgow Rangers forması giyen Hırvat futbolcu Borna Barisic ile büyük ölçüde anlaşma sağladı. Stoper mevki için ise Borussia Dortmund'dan ayrılmaya hazırlanan Alman yıldız Mats Hummels ile temas halinde. Hummels'in menajeri, İstanbul'a gelerek Başkan Doğan ile görüşmüştü.
Kadro Yenileniyor
10 numara pozisyonu için Borussia Dortmund'un Marco Reus'u ve Sevilla'da forma giyen İspanyol yıldız Oliver Torres gündemdeki önemli isimlerden. Trabzonspor ayrıca Portekiz ekibi Chaves'te oynayan İspanyol golcü Hector Hernandez ile de temas halinde. Yerli rotasyonunda ise Beşiktaş'tan Salih Uçan ve Alanyaspor'dan Oğuz Aydın listedeki isimler arasında yer alıyor.
Fırtına, transfer dönemi öncesinde büyük çoğunluğunu tamamlamayı hedeflerken, taraftarlar yenilenmiş kadroyla gelecek sezona umutla bakıyor.

Muhabir: AYTEKİN AKAY