Trabzonspor’un Rakibi Büyük Ölçüde Belirlendi

Umut Bozok Şenol Güneş’le Yeniden Doğuş Peşinde Umut Bozok Şenol Güneş’le Yeniden Doğuş Peşinde

Trabzonspor, 2. Ön Eleme Turu'nda bir sonraki aşamada karşılaşacağı takımın kim olacağını belirlemekte. Wisla Krakow ile Rapid Wien arasındaki eşleşmenin galibi, Trabzonspor’un sonraki rakibi olacak. Şu anki verilere göre, Avusturya temsilcisi Rapid Wien’in, Trabzonspor’un bir sonraki turdaki rakibi olma ihtimali oldukça yüksek.

Rapid Wien Avantajı Elde Etti

Rapid Wien, Wisla Krakow karşısında oynadığı ilk maçı Polonya’da 2-1 kazanarak önemli bir avantaj elde etti. İkinci maçı kendi sahasında oynayacak olan Rapid Wien, bu avantajı koruyarak 3. Ön Eleme Turu'na geçmeyi hedefliyor. Eğer Viyana ekibi, evindeki maçı da kazanırsa, Trabzonspor’un bir sonraki rakibi olma ihtimali güçlenecek.

Trabzonspor’un İkinci Maçta Yapması Gerekenler

Trabzonspor, Ruzomberok karşısında elde ettiği 2-0’lık avantajı, evinde korumak zorunda. Bordo-mavililer, bu avantajı kullanarak bir üst tura yükselmeyi hedefliyor. Trabzonspor’un evindeki maçta aynı başarıyı göstermesi, Rapid Wien ile olası bir eşleşme için zemin hazırlayacak.

Trabzonspor-Rapid Wien Eşleşmesi Beklentisi

İlk maçlarda alınan skorlar ve iki takımın mevcut form durumları göz önüne alındığında, sürpriz yaşanmaması durumunda Trabzonspor ile Rapid Wien arasında bir eşleşmenin gerçekleşmesi bekleniyor. Her iki takımın da avantajlı durumları, bu potansiyel eşleşmeyi daha da olası hale getiriyor. Trabzonspor ve Rapid Wien’in, bir üst tura çıkma mücadelesi heyecanla bekleniyor.

Muhabir: AYTEKİN AKAY