İlk Maçta Avantaj Sağlayan Slovak Ekibi, Trabzonspor'un Rakibi Olmaya Çok Yakın

Ruzomberok, Trabzonspor’un rakibi olmaya çok yakın

Trabzonspor'dan Uğurcan Çakır Paylaşımı! Trabzonspor'dan Uğurcan Çakır Paylaşımı!

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu için geri sayıma geçti. Bordo-Mavili ekip, söz konusu müsabaka için rakibinin belli olmasını bekliyor. 1. Ön Eleme Turu'nda Ruzomberok (Slovakya)-Tobol (Kazakistan) eşleşmesinin tur atlayanı 2. Ön Eleme'de Trabzonspor’un rakibi olacak.

Ruzomberok-Tobol maçı dün akşam oynandı. Slovak ekibi Ruzomberok, Kazak temsilcisi Tobol’u ilk maçta 5-2 gibi farklı bir skorla mağlup ederek rövanş öncesi büyük bir avantaj sağladı. Bu müsabakanın rövanşı 18 Temmuz’da Kazakistan’da oynanacak. Turu geçen takım 25 Temmuz’da oynanacak olan maçta Trabzonspor’un rakibi olacak. İlk maçtaki farklı skor avantajıyla Slovak ekibi Ruzomberok, Trabzonspor’un rakibi olmaya çok yakın duruyor.

Bordo-Mavili teknik adam Abdullah Avcı da Ruzomberok-Tobol maçını izlemesi için Slovakya’ya ekip göndermişti. Söz konusu takımlarla ilgili geniş analizler yapıldı. Avcı, rövanş maçı sonrası kendilerine rakip olacak takımla ilgili analizleri oyuncularına ezberletecek.

Bu arada Slovak ekibi Ruzomberok’u Tobol karşısında galibiyete taşıyan golleri Adam Gabriel, Selecky, Matus Maly (2) ve Matej Madlenak kaydetti.

Muhabir: AYŞE SANCAK