Doğan, Şenol Güneş'in talep edeceği her oyuncuyu devre arasında takıma katacaklarını ve şampiyonluk yarışında olmak için kararlı adımlar atacaklarını ifade etti. Doğan, "Hocamızın gelişi sonrası transfer süresinin kısa olması nedeniyle bazı takviyeleri devre arasında yapmayı planlıyoruz. Şampiyonluk yarışında olmamız için gereken tüm adımları kararlılıkla atacağız" dedi.

3 MİLYAR GELİR HEDEFİ

İstanbul'daki Kartal arazisinin 30 yıllık nitelikli irtifak hakkının devralındığını belirten Doğan, bu proje ile 3 milyar liranın üzerinde bir gelir hedeflediklerini açıkladı. Ayrıca başka bir büyük gayrimenkul projesi için de önemli mesafeler aldıklarını ve Trabzonspor’un borçlarıyla değil, yarattığı gelirlerle konuşulacak bir kulüp haline geleceğini belirtti.

UEFA KRİTERLERİNİ GEÇECEĞİZ

Trabzonspor’un yeni projelerle ekonomik yapısını güçlendireceğini belirten Doğan, kulübün uzun yıllar sonra öz kaynaklarını pozitife çevirdiğini ve UEFA’nın mali kriterleri arasında önemli bir hale gelen 'pozitif öz kaynak' kuralı gibi kriterlerin artık Trabzonspor için sorun olmaktan çıkacağını ifade etti.

Trabzonspor, Efsane Başkan Şamil Ekinci’yi Kayserispor Maçında Andı Trabzonspor, Efsane Başkan Şamil Ekinci’yi Kayserispor Maçında Andı

Muhabir: AYTEKİN AKAY