Şenol Güneş’in Kanat Forvet İsteğine Rağmen Paul Onuachu Transferi Gündemde Şenol Güneş’in Kanat Forvet İsteğine Rağmen Paul Onuachu Transferi Gündemde

Trabzonspor, yeni sezon öncesi 2. etap yurt dışı kamp çalışmalarını Macaristan'ın Szeged kentinde sürdürüyor. Bordo-mavililer, teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde, kamp yaptığı otelin sahasında basına açık bir çalışma gerçekleştirdi.

Antrenmana izinli olan milli oyuncular Uğurcan Çakır, Denis Draguş, Thomas Meunier ve Poyraz Efe Yıldırım, sol diz iç yan bağında zorlanma olan Abdurrahman Bayram ile dünkü antrenmanda ayak bileğine darbe alan Cihan Çanak katılmadı.

Yeni transferlerden Cihan Çanak, hazırlık maçında sergilediği performansla dikkat çekmişti. Ancak yaşadığı sakatlık nedeniyle bugünkü antrenmanda yer alamadı. Trabzonspor teknik ekibi, oyuncunun durumunu yakından takip ediyor ve tedavi sürecine başladı.

Trabzonspor taraftarları, Cihan Çanak’ın bir an önce sağlığına kavuşmasını ve takımda yerini almasını bekliyor. Yeni sezon hazırlıkları devam ederken, sakatlıklar ve oyuncu performansları da büyük önem taşıyor.

Muhabir: AYTEKİN AKAY