İlk Yarıda Başarılı Performans

Okay Yokuşlu, Sivasspor karşılaşmasının ilk yarısında oldukça başarılı bir performans sergiledi. Hem defansif hem de ofansif anlamda takımına katkı sağlayan tecrübeli oyuncu, orta saha mücadelesinde etkili oldu.

Sakatlık Şoku

Maçın 60’ıncı dakikasında yaşanan bir pozisyon sonrasında sakatlık geçiren Okay Yokuşlu, oyuna devam edemedi ve yerini Lundstram’a bıraktı. Tecrübeli oyuncunun durumu yapılacak kontrollerin ardından netlik kazanacak.

Trabzonspor’un Beraberlik Golünü Atan Stefano Denswil’den Dürüst Değerlendirme Trabzonspor’un Beraberlik Golünü Atan Stefano Denswil’den Dürüst Değerlendirme

Gelecek Beklentileri

Okay Yokuşlu’nun sakatlığının ciddi olup olmadığı, yapılacak olan detaylı sağlık kontrolleri sonrasında belli olacak. Trabzonspor teknik ekibi ve taraftarları, tecrübeli oyuncunun kısa sürede sahalara dönmesini ve takımın başarısına katkı sağlamasını umuyor.

Trabzonspor, Sivasspor ile 0-0 berabere kalarak sezona istediği gibi başlayamadı. Bordo-Mavililer, gelecek haftalarda alacakları galibiyetlerle taraftarlarını sevindirmek ve üst sıralara tırmanmak için çalışmalarına devam edecek.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA