Trabzonspor'un korktuğu başına geldi. Kayserispor maçında sakatlanan Stefan Savic'in sol üst arka adelesinde yaralanma tespit edildiği duyuruldu. Bu da Karadağlı futbolcunun 'kronik sakat' iddialarını yeniden gündeme getirdi. Bilindiği gibi önce Fenerbahçe, sonra Beşiktaş Stefan Savic transferinden vazgeçmişti.

Trabzonspor'un sezonun bombası olarak lanse ettiği Stefan Savic'in sürekli sakatlanması camiada sıkıntıya neden oldu. Karadağlı stoper için "müzmin sakat mı?" sorularının sorulmasına neden oldu. Arka adalesinden sakatlanan Savic, Gaziantep ve Konya maçlarını kaçıracak. Milli aradan önceki Hatayspor maçına yetişmesi şüpheli.

Bu sezon Stefan Savic, Trabzonspor formasıyla iki St.Gallen ve Beşiktaş maçları dışında sakatlık yüzünden ya sahaya çıkmadı. Ya maç devam ederken oyundan alındı.

90 DAKİKA OYNADIĞI MAÇLAR DA OLDU

Bu sezon sadece iki St.Gallen ve Beşiktaş maçında 90 dakika forma giyebildi.

AKILLARA HÜSEYİN YÜCEL'İN AÇIKLAMASI GELDİ

Savic'in sürekli olarak sakatlanması ya da sakatlık yüzünden forma giyememesi ise Beşiktaş Asbaşkanı Hüseyin Yücel'in açıklamasını akıllara getirdi. Yücel şöyle demişti:

* Stefan Savic’i önerdiler. Hocamıza ‘Paulista geliyor bitti, Savic’i de getirebiliriz’ dedik. Gio, ‘Kesinlikle Paulista gelsin, Savic’e hiç bulaşmayın’ dedi; sakatlandı sonra.

ALİ KOÇ'UN HAYRANLIĞINI TOPLAMIŞTI

Karadağlı oyuncu geçen sezon devre arasında Fenerbahçe'nin gündemine geldi. Dzeko uzun süre transferi için uğraştı. Hatta Ali Koç şu açıklamayı yaptı:

Çaykur Rizespor, Karadeniz Derbisinde Samsunspor İle Karşılaşıyor ! Çaykur Rizespor, Karadeniz Derbisinde Samsunspor İle Karşılaşıyor !

* Stefan Savic de çok iyi bir oyuncu, iş görür ama çok pahalı. Bonservisi yok ancak maaşı çok yüksek.

FENERBAHÇE'YE 4.5 TRABZONSPOR'A 2.5

O dönemde Savic'in Fenerbahçe'ye maliyetinin 4-4.5 milyon Euro arasında olduğundan bahsediliyordu... ancak Karadağlı oyuncunun bordo-mavili takıma 2.5 milyon Euro'ya transfer olduğu açıklandı.

Muhabir: BİROL SANCAK