Abdullah Avcı, Muhammet Taha Tepe ile olan özel anısını paylaşarak, "A Milli Takım teknik direktörlüğüm döneminde Altınordu'yu ziyaret ettiğimde Muhammet'le tanıştım ve o döneme ait bir fotoğrafını gösterdi. Bu güzel duygularla bugünü kutluyoruz. Kendisiyle uzun süreli mutluluk ve huzur diliyorum. Benim için de nikah şahitlikleri hep istikrarlı olmuştur. 34. evlilik yıl dönümümü kutladım, umarım onlar da uzun yıllar mutlu olurlar" dedi.

Trabzonspor Başkanı Doğan O Yıldız İçin Transfer Planını Yaptı; Golcüyü Kadroya Katacak Trabzonspor Başkanı Doğan O Yıldız İçin Transfer Planını Yaptı; Golcüyü Kadroya Katacak

Düğün töreninde Karadenizli sanatçı Ekin Uzunlar sahne aldı ve Muhammet Taha Tepe ile Sude Saraç'ın aileleri ile arkadaşları unutulmaz anlar yaşadı. Bu mutlu günlerinde çiftin yanında olan herkes, onların mutluluğuna tanıklık etmekten büyük bir mutluluk duyduklarını ifade etti.

Muhammet Taha Tepe ve Sude Saraç çifti, evliliklerinin ilk adımını attıkları bu anlamlı günde, sevdikleriyle birlikte bir ömür boyu sürecek mutluluğa adım attılar.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU