Roma, Sörloth'u İlk Sıraya Koydu

İtalyan medyasında yer alan haberlere göre Roma, Romelu Lukaku'nun yerini Sörloth ile doldurmayı hedefliyor. Villarreal'de harika bir sezonu geride bırakan 28 yaşındaki yıldız için İtalyanlar gözünü kararttı. Norveçli golcüyü kadrosuna katmak isteyen Roma, Sörloth'un sözleşmesinde yer alan 38 milyon Euro'luk serbest kalma bedelini düşürmek için İspanyol ekibiyle temaslara başladı. Villarreal'in yaşadığı ekonomik sorunlar nedeniyle bu teklife olumlu yaklaştığı ifade edildi.

Alexander Sörloth, Trabzonspor tarihine geçti

Sörloth'un Performansı ve Geleceği

2023-2024 sezonunda Villarreal formasıyla 41 karşılaşmada 26 gol ve 6 asistlik müthiş bir performans sergileyen Sörloth, Avrupa'nın dev takımlarının dikkatini çekmeyi başardı. Trabzonspor'da geçirdiği başarılı dönemle adını duyuran golcü futbolcu, kariyerinde yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor.

Sörloth, Trabzonspor tarihine geçti - Son Dakika Haberleri

Villarreal'in Ekonomik Durumu

Villarreal'in yaşadığı ekonomik sorunlar, Roma'nın bu transferde avantajlı bir konuma gelmesini sağladı. İtalyan ekibi, Sörloth'un serbest kalma bedelini düşürmek için yoğun çaba harcıyor. Villarreal'in bu teklife olumlu yaklaşması, transferin kısa sürede sonuçlanabileceğini gösteriyor.

Alexander Sörloth kimdir? Kaç yaşında ve nereli? - Spor Haberleri

Avrupa'nın Gözü Sörloth'ta

Haftanın 11’inde Trabzonspor’dan hangi oyuncular yer aldı Haftanın 11’inde Trabzonspor’dan hangi oyuncular yer aldı

Alexander Sörloth'un transferi, futbol piyasasında büyük yankı uyandıracak bir gelişme olarak değerlendiriliyor. Roma'nın Norveçli golcüyü kadrosuna katma isteği, transfer piyasasını hareketlendirdi. Sörloth'un performansı ve potansiyeli, Avrupa'nın dev kulüplerinin radarında olmaya devam edecek.

Süper Lig ekibi Sörloth için görüşmelere başladı! - Trabzon Haber - Trabzon  Son dakika Haber

Trabzonspor'da yıldızını parlattıktan sonra Avrupa'nın dikkatini çeken Sörloth, Roma'ya transfer olması halinde İtalyan ekibinin hücum hattını güçlendirecek önemli bir isim olacak. Transferin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği ise önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA