Trabzonspor’un geçen sezon başında Fransız ekibi Angers’ten 4.4 milyon Euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Batista Mendy, gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Hem ön libero hem de stoper mevkilerinde sergilediği başarılı futbolla Bordo-Mavililerin öne çıkan isimlerinden biri olan 24 yaşındaki oyuncuya, İngiltere’den Crystal Palace'ın ilgisi bilinirken, şimdi yurt içinden de bir talip çıktı.

Fransız basınında yer alan haberlere göre, kadrosunu güçlendirmeyi hedefleyen Galatasaray, Mendy’nin durumunu sormaya başladı. Sarı-Kırmızılıların, yakın zamanda Trabzonspor’a resmi bir teklif sunmayı planladığı belirtiliyor.

Trabzonspor, Efsane Başkan Şamil Ekinci’yi Kayserispor Maçında Andı Trabzonspor, Efsane Başkan Şamil Ekinci’yi Kayserispor Maçında Andı

Trabzonspor, Mendy’nin performansından memnun olmakla birlikte, özellikle yurt dışından gelecek 10 milyon Euro civarında bir teklif karşılığında oyuncunun ayrılmasına izin verebileceği ifade ediliyor. Bordo-Mavililer, bu süreçte hem oyuncunun hem de kulübün çıkarlarını gözeterek en doğru kararı vermeyi hedefliyor.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN