Trabzonspor’un başarılı Nijeryalı oyuncusu Tony Nwakaeme, iki yıllık aranın ardından yeniden Trabzonspor’a dönmenin mutluluğunu yaşıyor. Macaristan kampında TAKA Gazetesi Spor Muhabiri Nurgül Günaydın’a özel açıklamalarda bulunan Nwakaeme, takım arkadaşları ve kulüp hakkında samimi değerlendirmelerde bulundu.

Abdülkadir Ömür Hakkında:
“Abduş bizim küçük Messimiz zaten. Harika bir oyuncu. Trabzon’a ilk geldiğimde dedim ki ‘Vaav, gerçekten inanılmaz bir oyuncu. Bu da kim?’ diye düşünmüştüm. Harika biri, harika bir yetenek. Gerçekten çok seviyorum kendisini.”

Abdülkadir Ömür - Oyuncu profili 24/25 | Transfermarkt

Sosa Hakkında:
“Sosa… Öncelikle bir insan olarak çok seviyorum kendisini, bir arkadaş olarak inanılmaz çok seviyorum. Futbolcu olarak değerlendirecek olursak eğer, çok üst düzey bir kalite. Tecrübesi var, aynı zamanda çok zeki ve oyunu çok iyi anlıyor. Bir orta saha oyuncusundan ne bekliyorsanız, onu verebilecek biri. İnanılmaz biri.”

Trabzonspor'da Sevindiren Haber! Nwakaeme Ve Vısca Takıma Döndü Trabzonspor'da Sevindiren Haber! Nwakaeme Ve Vısca Takıma Döndü

Uğurcan Çakır Hakkında:
“Uğurcan, harika, harika biri gerçekten. Harika da kaleci. Ona baktığımda sanki genç Buffon’u görüyor gibiyim. Harika biri, harika bir kaleci.”

Sörloth Hakkında:
“Harika bir santrafor oyuncusu, inanılmaz bir oyuncu. Yaptığı katkılarla, attığı gollerle aslında ayrılırken bir şampiyonluğu hak etmişti. Ama açıkçası koronavirüs salgını her şeyi mahvetti diyebilirim. Çünkü yaptığı katkıyla, attığı gollerle, bizim için mücadelesiyle birlikte biz şampiyonlukla ayrılmayı kesinlikle hak etmiştik. Biz de şampiyon olmayı sonuna kadar hak etmiştik. Ama maalesef koronavirüs süreci o dönemi biraz mahvetti diyebilirim bizim adımıza.”

Nwakaeme’nin bu samimi ve içten açıklamaları, Trabzonspor taraftarlarını yeniden heyecanlandırdı ve takımın bu sezonki hedefleri için umut verici bir tablo çizdi. Nijeryalı yıldızın geri dönüşü, Trabzonspor’un kadrosuna önemli bir güç katarken, takım arkadaşları hakkındaki övgü dolu sözleri de takım içindeki uyumu ve motivasyonu gözler önüne seriyor.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN