TAKA Gazetesine çalışmalarını anlatan Sema Can, Trabzon Büyükşehir belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’e, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’e ve TİSKİ Genel Müdürü İbrahim Kul ile birlikte tüm ekibine teşekkür etti.
KADINLARA PAZAR YERİ
Sema Can şunları söyledi:  “Daha önce muhtar eşimdi. Ben de yapabileceğime inandım.. Rahmetli Babamdan kalma pozitif özelliklerim vardı. Güzel bir ekip kurduk ve Yıldızlı halkının yoğun desteği ile seçildik. Seçildikten sonra Osman Başkanımla konuştum ve üreten kadınlarımıza bir Pazaryeri kazandırdık. Ve orada 40’ın üzerinde tezgah var. Kadınlarımız el işlerini sergiliyor ve satıyorlar, hem de bahçesinde ürettikleri taze ürünleri halkımıza sunuyorlar.”

Türk Aile Yapısını Güçlü Kılacağız: MHP Trabzon Kadın Teşkilatları Ankara’daki Çalıştayda Öne Çıktı Türk Aile Yapısını Güçlü Kılacağız: MHP Trabzon Kadın Teşkilatları Ankara’daki Çalıştayda Öne Çıktı


ELEKTRİK VE ALT YAPI
Muhtar Sema Can, alt yapıya önem verdiklerini söyleyerek “Yollarımızda bozuk yerler vardı. Yol Daire Başkanımızla temas kurdum ve sorunumuz çözüldü. Hem yapıyorlar hem de yaptıkları çalışmanın nasıl olduğunu bizimle görüşerek test ediyorlar. TİSKİ aynı. Ne zaman davet etsem asla yok demediler. Akçaabat Belediye Başkanımız da her konuda bize destek veriyor. Şimdi de belli noktalarda Elektrik tellerinin yer altına alınması işi var. Bunun üzerinde çalışma yapıyoruz. AKSA Çoruh EDAŞ beklentimizi çözüme kavuşturacaktır” dedi.
SAHİL YILDIZLI’NIN OLSUN
Muhtar Can sözlerini şöyle tamamladı: “Yıldızlının büyük bir kısmı sahil. O nedenle sahilde Canik res”oranttan Doktor evlerine kadar olan bölümü temizliyoruz ve orada bir plaj düşünüyoruz.  Yıldızlı halkını denizle de buluşturacağız. Halkımıza verdiğimiz sözleri tutmak için ekip olarak 7/24 çalışma yapıyoruz.  16 bin civarında nüfusa  hizmet veriyoruz. Yine mahallemizde çok sayıda halk eğitim kursumuz var. Kadınlarımız evde oturmuyor ve hem dikiş nakış işini geliştiriyorlar hem de aile bütçelerine ciddi katkı sağlıyorlar. Hizmetlerden büyük bir haz duyuyoruz. Eleştiriye de açığız, fakat sosyal medyada paylaştığımız hizmetlerimize yönelik eleştirinin ötesine geçen açıklamaları da üzülerek okuyoruz. Yıldızlı’da oy veren vermeyen herkesin muhtarıyım.”

Muhabir: AYŞEN KARABİNA-Serap Bereketoğlu-Raziye Koç-Elif Ertop