PFDK Edin Visca'nın Cezasını Belirledi PFDK Edin Visca'nın Cezasını Belirledi

Şimdi gözlerini Güney Kore'de düzenlenecek olan Gençler Dünya Şampiyonası'na diken başarılı sporcu, dünya şampiyonluğu hedefiyle hazırlıklarına Trabzon'da devam ediyor. Yoğun antrenman programı ve disiplinli çalışmalarıyla tanınan Mümüne Nur, "Çok çalıştık ve emeğimizin karşılığını aldık. İnşallah dünya şampiyonasında da aynı başarıyı göstereceğiz. Ülkemizi Güney Kore'de en iyi şekilde temsil etmek için sıkı çalışmalara devam ediyorum," dedi.

Mümüne Nur Göz, aynı zamanda destekleri için Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ve antrenör ekibine teşekkürlerini iletti. Başkan Genç ise, Mümüne Nur'un elde ettiği başarıdan ötürü gurur duyduklarını belirterek, "Kazandığı Türkiye Şampiyonluğu ile bizlere büyük bir mutluluk yaşattı. Dünya Şampiyonası’nda da başarılı olacağına inancımız tam. Kendisini yürekten tebrik ediyor, şampiyona sürecinde yanında olduğumuzu belirtiyorum," ifadelerini kullandı.

Trabzon ve Türkiye, genç yeteneğin Güney Kore'deki dünya şampiyonasında göstereceği performansı sabırsızlıkla bekliyor. Mümüne Nur Göz'ün hedefi, dünya arenasında altın madalya kazanarak ülkesine gurur yaşatmak.

Muhabir: AYTEKİN AKAY