Baba yarısı olarak düğünün tüm hazırlıklarını kendisini yapan Aydın, organizasyonda bir eksiklik olmaması için yoğun mesai harcadı. 

Karısını öyle bir şeyle suçladı ki televizyonda herkes dondu kaldı! Karısını öyle bir şeyle suçladı ki televizyonda herkes dondu kaldı!

Münüre-Abdurrahman Kaharaman’ın güzeller güzeli kızı ile Meryem- merhum İlhan Ekrem Aydın’ın yakışıklı oğlu Hasan, Ramada Otel’deki muhteşem bir törenle hayatlarını birleştirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in kıydığı nikahta, Trabzon Valisi Aziz Yıldırım’ın eşi Güllühan Yıldırım, Ortahisar Kaymakamı Gürkan Demirkale, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, Meryem Sürmen, Emin Kahraman ve Yavuz Kahraman’da şahitlikleri ile çiftin mutluluklarına ortak oldular. 


DOSTLARIMIZ SAĞOLSUN
İş insanı Firar Aydın, “Keşke rahmetli kardeşim de mutlu anı görseydi. Hasan bize emanet oldu. Baba yarısıyım. Dostlarımız bizleri mutlu anımızda yalnız bırakmadı. Hepsinden Allah razı olsun. Evlatlarımıza mutluluk diliyoruz. Aydın ailemiz her geçen gün büyüyor. Kızımız ailemize hoş geldi” dedi.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU