Trezeguet, Al Rayyan formasıyla çıktığı ilk maçında Al-Shahania'ya karşı 1 gol ve 2 asistlik performans sergileyerek takımının 4-2'lik galibiyetinde önemli bir rol oynamıştı. Bu gösterdiği başarılı performansla, taraftarları ve teknik heyeti heyecanlandırmayı başardı.

Hatayspor-Trabzonspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda? Hatayspor-Trabzonspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Ardından Gelen Başarısızlıklar

Ancak, Trezeguet'nin sonraki maçlarda beklenen katkıyı sağlayamaması dikkat çekti. Çıktığı iki lig karşılaşında Al Rayyan, sahadan mağlubiyetle ayrılırken, Mısırlı oyuncunun performansı da eleştiri aldı. Suudi Arabistan Şampiyonlar Ligi'nde ise Al Hilal ve Al Nassr'a karşı alınan mağlubiyetlerde Trezeguet'nin etkisiz kalması, takımın başarısızlığına eklenmiş oldu.

Performansı Sorgulanıyor

Şu an için Trezeguet, Al Rayyan'da istenilen görüntüyü verememesi nedeniyle taraftarların ve basının eleştirilerine maruz kalıyor. Trabzonspor'un kiralama kararının ne denli doğru olduğu, ilerleyen süreçte Mısırlı oyuncunun performansına bağlı olarak tartışılmaya devam edecek.

Muhabir: BİROL SANCAK