Trabzon'un güçlü bir yerel basına sahip olduğunu belirten Arıcıoğlu, “Sizinle beraber çok güzel organizasyonlar yapabileceğimizi düşünüyorum. Düşünülen projeleri hayata geçirebiliriz. Trabzon’un bir marka ismi var. Spor denilince ilk akla gelen şehirlerden biridir. Birlikte hareket ederek güzel işlere imza atabiliriz” dedi.

Amacımız Çocuklarımıza Spor Yaptırmak

Trabzonspor’un Efsane Başkanı Şamil Ekinci Hayatını Kaybetti Trabzonspor’un Efsane Başkanı Şamil Ekinci Hayatını Kaybetti

Trabzon'da tesislerle alakalı bir problemin bulunmadığını ifade eden Arıcıoğlu, "Trabzon’da olimpik havuz var, aynı şekilde yanında da var. Bu tesisimizde Avrupa Şampiyonası yapılabilir. Bu tür yarışlarda bir havuzun ısınma havuzu olarak kullanılması şart” diye konuştu. Arıcıoğlu, Trabzon'da çocuklara spor yaptırmak ve gençleri spora teşvik etmek için çalışmaların devam ettiğini belirtti.

TSYD Trabzon Şube Başkanı Selçuk Kılıç ise ziyaretin verimli geçtiğini belirterek, "Bizim yola çıkış amacımız, mesleğimize, derneğimize ve doğduğumuz bu topraklara hizmet etmek. Gençlerimize, çocuklarımıza burada spor yaptırmak için ne gerekiyorsa, biz destek vermeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Bu ziyaretin ardından TSYD Trabzon Şubesi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün birlikte hareket ederek Trabzon'da sporun gelişimine katkı sağlayacak projelere imza atması bekleniyor. Trabzon’un spor alanındaki marka değerini daha da yukarı taşımak için yapılacak çalışmaların, şehirdeki gençlere ve çocuklara önemli fırsatlar sunacağı belirtiliyor.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN