Trabzon Valiliği'nden Acil Uyarı: Sel ve Heyelan Tehlikesi Geliyor! Trabzon Valiliği'nden Acil Uyarı: Sel ve Heyelan Tehlikesi Geliyor!

Bakanlık Onaylı Proje

Üçüncüoğlu, 19’uncu komitenin üçte ikisinin sağlıkçılardan oluştuğunu belirterek, “Çalışmalarımıza turizm şehri olan Trabzon’da sağlık turizmine yönelik başladık. Sağlık Turizmi Yetki Belgesi olan firmalarımızla bir Kümelenme Projesi başlattık. Bu projemiz halen Türkiye’de Bakanlık onaylı tek sağlık turizmi projesi olarak devam etmektedir” diye ekledi. Ayrıca, sağlık turizmi için yetki belgeli firma sayısını artırmayı hedeflediklerini ve TÜRSAB belgeli 300'ün üzerinde seyahat acentesini davet ettiklerini vurguladı.

Direkt Uçuşlar İle Gelişim

Mehmet Üçüncüoğlu, “Komite toplantımızda aldığımız kararın ardından başlatılan çalışmalarla Bakü – Trabzon seferleri haftada 4 kez yapılmaya başlanmıştır. Tiflis – Trabzon uçuşları ise 14 Ekim Pazartesi günü haftada iki kez başlayacaktır. Sağlık turizminin gelişmesi için büyük etkisi olacağına inandığımız yakın coğrafyalardaki ülkelerle direkt uçak seferleri yapılması konusunda da çalışmalar sürdürülüyor” şeklinde konuştu.

Teşekkür Mesajı

Üçüncüoğlu, projelerin başarılı olması için önemli destek sağlayan herkese teşekkür etti. “Bu çalışmalarımızda bize destek olan Yönetim Kurulu Başkanımız Erkut Çelebi’ye, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Metin Genç’e, seferlerin başlamasına vesile olan Ulusoy ailesine, Gürcistan Türk İşadamları Derneği Başkanı Oktay Öztürk’e ve basın camiasına teşekkür ederim” dedi.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN