Aydıntepe'de Hayvanlara Şap Aşısı! 2024 Sonbahar Aşılama Kampanyası Başladı! Aydıntepe'de Hayvanlara Şap Aşısı! 2024 Sonbahar Aşılama Kampanyası Başladı!

Trabzon Bölge Müdür Yardımcılığı görevinden Bursa Bölge Müdürü, ardından ise İstanbul Bölge Müdürü olarak atanan Turgay Çolak'ın son kararname ile görevden alınması büyük üzüntü yarattı. Merkeze çekilen Çolak'ın, Bakan Abdulkadir Uraloğlu tarafından en güzel şekilde değerlendirileceği ifade edildi.
KGM Trabzon Bölge Müdür Yardımcılığı ve 14. Bursa Bölge Müdürlüğü görevlerinde bulunan Turgay Çolak, son olarak KGM İstanbul 1. Bölge Müdürlüğü'ne getirilmişti. Sürmene Aksu Mahallesi'nden emekli Karayolcu Arif Çolak'ın oğlu olan başarılı bürokrat, ani bir kararla görevinden alındı.
Trabzon ve Sürmeneli hemşehrilerimiz, merkeze çekilen Turgay Çolak'ın genç ve dinamik bir isim olduğunu, kuruma önemli hizmetler verebileceğini söyleyerek, "Sayın Bakanımız mutlaka Turgay Bey'i değerlendirecektir. Görevden alınmasına fazlasıyla üzüldük. Trabzonlu bürokratlar son dönemde mağdur ediliyor" dedi.
Bu arada 1. Bölge Müdürlüğü görevinde başarılı olduğuna inanılan Turgay Çolak'ı makamında kabul eden İstanbul Valisi Davut Gül, Çolak'ı takdirname belgesi ile uğurladı. Trabzon ve Sürmene halkı, genç ve dinamik bürokratın yeni görevinde de başarılı olacağına inanıyor.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU