Önceki gün gerçekleştirilen Türkiye Futbol Federasyonu  Olağan Mali ve Seçimli Genel Kuruda  Trabzonspor eski başkanlarından İbrahim Hacıosmanoğılu’nun mevcut başkan  Mehmet Büyükşi’yi 5 oy farkla devirerek  TFF   Başkanlığına seçilmesi  özellikle Anadolu’da ve alt liglerde adeta bayram sevinci yarattı.

Şimdiye kadar maddi , manevi sürekli üvey evlat muamelesbi görüp , çoğu kez yok sayılan bu kulüpler  artık  hakettikleri değeri bulacaklarına inanıyorlar.

Gerek pastadan alınan pay ve  tesis yönünden yaşadıkları büyük sıkıntıların şimdiye  dek sürekli kulakarkası edildiğini söyleyen kulüpler ‘ Artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. Bizim de Türk futbolunun hem de çok önemli bir parçası olduğumuz sonunda hatırlanacak’ düşüncesiyle yeni yönetimden umutmlu bir bekleyiş içine girdiler.

Trabzonspor'da Sevindiren Haber! Nwakaeme Ve Vısca Takıma Döndü Trabzonspor'da Sevindiren Haber! Nwakaeme Ve Vısca Takıma Döndü

Bu arada Sezonu Play-Off grubunda bitirdikten sonra  3 takım elediği halde  1. lige yükselmek için ayrıca diğer gruptan aynı yollardan geçen bir takımla  final maçı oynamak zorunda bırakılan 2.Lig takımları da,   bu saçma statünün biran önce değiştirilmesini bekliyor.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN