Dünya üzerinde kazanmadık kupa bırakmayan Mourinho'yu severiz ve takdir ederiz. Türkiye'de çalışması genç teknik adamlara yol göstermenin yanında Türkiye'nin tanıtımına yapacağı pozitif katkılar adına da çok güzel olur. Kimse de bizden beş kuruş istemeyeceğine göre maliyeti de bizi hiç ama hiç ilgilendirmez. Demem o dur ki Fenerbahçe'yi yönetenlerin mantıklarına göre bütün bu masraflar gereksiz yapılmıştır!

Bordo-Mavililer, Şenol Güneş Yönetiminde Çalışmalarına Devam Ediyor Bordo-Mavililer, Şenol Güneş Yönetiminde Çalışmalarına Devam Ediyor

Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a kadar tüm camiada ne diyorlar? "Siz şampiyonluklar sahada mı kazanılıyor sanıyorsunuz?"dan "Bizi dış güçler engelledi"ye kadar edilen sözler kimlere ait? Ayrıca bizim adından başka süperliği olmayan ligimizde şöyle bir gerçek vardır: Mourinho'nun yanında Ancelotti'yi de getirseniz, şampiyonluklar bilinen ya da bilinmeyen hakemlerden ve onların oluşturduğu lobilerden geçer.

Sarı-lacivertliler rahat olsun, onlara bir müjde vereyim. Bu sene sıra Fenerbahçe'de. Mourinho olmasaydı da Kartal'la devam etseniz, hatta antrenörsüz de oynasanız, sezon sonunda şampiyonluk kupası sizin ellerinizde havaya kalkacak. Hesap ortada zaten: 2021/22'de şampiyon olan Trabzonspor sırasını savdı, bu sezon Galatasaray'ı da aradan çıkardılar. Beşiktaş'ın da durumu ortada. Demek ki, bu sezonun terzileri şampiyonluk elbisesini Fenerbahçe'nin ölçülerine göre dikecek. Diğerlerinin de gözlerinden öpecek. Sanmam ama, eğer çok büyük ve doğru hamlelerle iyi işler yapabilirlerse, ondan sonra da sıra Beşiktaş'a gelecek.

Muhabir: BİROL SANCAK