Trabzonspor’dan KAP’a Sermaye Artırım Bildirimi Trabzonspor’dan KAP’a Sermaye Artırım Bildirimi

Karşıyaka’nın Çıkışı ve Liderlik Mücadelesi

Sezonun ilk maçında Kırşehir ile berabere kalan Karşıyaka, bu maçın ardından rakiplerini birer birer mağlup etmeyi başardı. Özellikle 6. hafta Düzce galibiyetiyle dikkat çeken ekip, 7. hafta sonunda Bursaspor’u geride bırakarak liderliğe yükseldi. Karşıyaka’nın, daha mütevazı bir bütçeyle mücadele etmesine rağmen bu performansı, futbol otoritelerinden büyük takdir topladı. Bursaspor’un 17 puanla 2 puan gerisinde kalan Akçay’ın ekibi, sezon sonu şampiyonluk için favori olarak gösteriliyor.

Tecrübeli Teknik Adamın Kariyerinden Satır Başları

Denizli’de ve birçok Süper Lig kulübünde iz bırakan Mustafa Reşit Akçay, Trabzonspor, Akhisarspor, Osmanlıspor, Konyaspor ve Ankaragücü gibi önemli takımlarda 111 Süper Lig maçına çıktı. 2017 yılında Konyaspor ile Süper Kupa’yı Beşiktaş’ı yenerek kazanan Akçay, Avrupa’daki başarılarıyla da adından sıkça söz ettirdi.

  • Osmanlıspor’un başında UEFA Avrupa Ligi'nde Villarreal'i 2-1 yenerek tarih yazan Akçay, o sezon İspanyol devini geride bırakarak grubu lider tamamlamıştı.
  • Akçay, Trabzonspor ve Osmanlıspor ile UEFA Avrupa Ligi'nde 19 maçta yenilgi yüzü görmeyerek dikkatleri üzerine çekmişti.

Karşıyaka’nın bu çıkışı, Mustafa Reşit Akçay’ın taktik zekâsı ve deneyimiyle birleşince, sezon sonunda şampiyonluk kaçınılmaz görünüyor.

Kaynak: 61 saat