ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL

Bolu Dağı Tüneli’nde Çalışmalar Hızlandı! 10 Gün Erken Açılması Planlanıyor Bolu Dağı Tüneli’nde Çalışmalar Hızlandı! 10 Gün Erken Açılması Planlanıyor

Tuzak uygulamasına isyan eden AK Parti önceki il yöneticisi Uğur Aydın, “Maçka-Trabzon arası Çağlayan civarı bölünmüş yol. Araç ayrımı yapmadan tümü için azami hız 50 kilometre. Geçtik. Deliklitaş tünelinde hız limiti 80 kilometre, Akyazı tünelinde ise 70 kilometre. Niye bir standart yok. İki tünel arasında fark niye var. Çağlayan civarı bölünmüş yolda 50 km ile gidilmesine imkan var mı? Neden 50 km.  Bu yollarda bu hız uyuşmazlığını anlamak mümkün değil” dedi. 

UYUŞMAZLIK OLMASIN

Vatandaşlar, İstanbul-Hopa güzergahındaki EDS ve PTS uygulamalarından şikayet ederek, şunları söylediler: “Gerede-Otoban çıkışı, Çerkeş, Atkaracalar, Kurşunlu, Ilgaz Kavşağı, Tosya giriş çıkışı, Osmancık giriş çıkışları, Gümüşhacıköy giriş çıkışı, Merzifon giriş çıkışı, Havza çıkışı, Kavak giriş çıkışı, Samsun girişi, Tekkeköy çıkışı, Çarşamba giriş çıkışı, Terme girişi, Ordu Gülyalı girişi, Piraziz girişi, Giresun girişi, Giresun çıkışı, Espiye Doğancı mevki, Trebolu giriş çıkışı, Beşikdüzü liman girişi, Akçaabat girişi, Trabzon Havalimanı başlangıcı, Of çay fabrikası girişi, İyidere köprüyü hemen geçince, Rize girişi üniversiteye gelmeden, Rize çıkışı, Rize fındıklı liman mevkii, Arhavi aşağı hacılar mevkii. Bu kadar tuzak uygulama olmaz. Bizler radarlara karşı değiliz. Her ilçede il merkezinde tuzak uygulama var. Araçlar modern. 120 kilometre sabit hız olsun. Ondan sonra cezalar yazılsın.”

Muhabir: BİROL SANCAK