Ruzomberok maçlarından bu yana gösterdiği performansla adeta kalesinde devleşen Uğurcan Çakır, son olarak Kayserispor maçında kurtardığı penaltıyla takımını kritik bir yenilgiden kurtardı. Kırılma anlarında sürekli sahneye çıkan kaptan, sadece sahada değil, saha dışında da büyük bir sorumluluk üstleniyor. Milli kaleci, özellikle yeni transferlerin takıma uyum sağlaması için büyük çaba harcıyor.

Gaziantep FK-Trabzonspor Maçının Bilet Fiyatları Tepki Çekti! Gaziantep FK-Trabzonspor Maçının Bilet Fiyatları Tepki Çekti!


“Galibiyet Öz Güven Getirecek”
Takım arkadaşlarıyla sürekli konuşmalar yapan Uğurcan, “Biz iyi bir takımız. Tek ihtiyacımız olan şey galibiyet. Maç kazandıkça öz güvenimiz yerine gelecek. Trabzonspor her zaman yarışır ve kupalara oynar” diyerek takımın moralini yüksek tutmaya çalışıyor. Bu liderlik, genç oyuncuların uyum sürecini hızlandırıyor.

Kurtarış Yüzdesinde Süper Lig’in Zirvesinde
Ligde geride kalan 4 maçta kalesine gelen 23 isabetli şutun 20’sini kurtarmayı başaran Uğurcan Çakır, %87’lik kurtarış yüzdesiyle Süper Lig’in en formda kalecisi konumunda. Avrupa’da da eleme turlarında sergilediği inanılmaz performansla dikkat çeken Uğurcan, son yılların en iyi sezon başlangıçlarından birini yaparak Trabzonspor’un en büyük güvencesi olmaya devam ediyor.

Muhabir: BİROL SANCAK