Ankara’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Vali Uğurlu, ikindi namazına müteakip Ankara Karşıyaka Camiinde kılınan namazın ardından Karşıyaka Mezarlığında toprağa verildi.

TAKA Gazetesi olarak Uğurlu’ya Allah’tan rahmet, ailesine sabır diliyoruz.
 

YILMAZ BÜYÜKŞEHİR’DE

CHP'li Başkandan Ahmet Metin Genç’e Tiski Teşekkürü CHP'li Başkandan Ahmet Metin Genç’e Tiski Teşekkürü

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Trabzon’da Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i ziyaret etti. Genç, Yılmaz’la yaklaşık yarım saat görüştü. Yusuf Ziya Yılmaz büyükşehir belediye başkanı Ahmet Metin Genç’in çalışmalarını yakından takip ederek, kent için iz bırakacak başarılı çalışmalara imza attığını söyledi. Genç’i her zaman da destekleyeceklerini ifade eden Yılmaz, çalışmalarında başarılar diledi. Genç, Yılmaz’a destekleri için teşekkür ederek, Trabzon insanının hizmetin en iyisine layık olduğunu söyledi.

VALİ YILDIRIM GAZİLERLE

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Trabzon Şubesi'ni ziyaret etti. Şube başkanı Seyyah Sağıroğlu ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Yıldırım, gazilere minnetlerini iletti. Vali Yıldırım, “Vatan topraklarımız için gözünüzü kırpmadan çarpıştınız. Allah sizlerden razı olsun” dedi.

MESLEĞİNE AŞIK ŞOFÖR

Trabzon’da dolmuş şoförlüğü çok zordur. Sabah erken kalkarlar gece yarısına kadar direksiyon sallarlar. Beşirli Dolmuş Durağında çalışan bir şoför dikkatimizi çekti. Mesleğine o kadar aşık bir şoför. Ütülü gömleğini giymiş, kravatını takmış. Çok da kibar. Genç olsun, yaşlı olsun, çocuk olsun fark etmez. Aracına binen herkese, önce ‘Günaydın’ dedikten sonra ‘Hoş geldiniz’ deyip yolcunun oturmasını bekliyor. Yolcu koltuğuna oturmadan aracı hareket ettirmiyor. Nezaketini asla bırakmıyor. Biz de mesleğine aşık şoförün hakkını verelim istedik. Başarılar Birol kaptan. Yolun açık olsun.

GİRESUN’DA ZİYARET

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse’yi İl jandarma Komutanı Jandarma Albay Özgür Özer ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini sunup yeni görevinde başarılar diledi ve Jandarmanın plaketini kendisini takdim etti.

USTA FATİH’TE

Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta, Destek Hizmetleri Başkanı Dr. Erdem Şen ile Fatih Devlet Hastanesini ziyaret etti. Hastanede devreye alınan dilek, öneri ve düşüncelerle ilgili karekod uygulamasını yerinde test ettiler. Çalışmalar hakkında hastane yönetiminden bilgi alan Usta, hastane ekibini de başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

SÜRMENE BIÇAĞI ZUCHEV’TE

Alanında dünyadaki en büyük üç ticaret fuarından birisi olan Uluslararası Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarı Zuchex, 19 – 22 Eylül tarihlerinde Tüyap Beylikdüzü’nde gerçekleşecek. Trabzon’dan Sürmene Bıçakçılık’ın aralarında olduğu Türkiye’nin önde gelen firmaları ile birlikte, yurt dışından da çok sayıda katılımcı, Zuchex 2024’te boy gösterecek.

TRABZON KARTAL AVINDA


Trabzon’un gözbebeği Trabzonspor, bu akşam Paparapark’ta Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Bordo mavililer Şenol Güneş’in teknik patronluğunda ilk karşılaşmaya çıkacak. Trabzonspor karşılaşmadan 3 puanla ayrılmak için mücadele verecek. Karşılaşmaya Trabzonspor taraftarları da yoğun ilgi gösterecek. Bordo mavili taraftarlar Paparapark’ı doldurarak takıma destek olacaklar.

Editör: Ayşe Sancak