Trabzon'da Akrabasını Öldüren Engin Bıyıklı Hala Yakalanamadı Trabzon'da Akrabasını Öldüren Engin Bıyıklı Hala Yakalanamadı

Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen, Trabzon İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde yürütülen KA121 Okul Eğitimi Akreditasyonu projesi kapsamında, 14-20 Nisan 2024 tarihleri arasında Trabzon'dan 3 okul - Çukurçayır Anaokulu, Şehit Ali Yasin Erosmanoğlu Anaokulu ve Beşikdüzü Zübeyde Hanım Anaokulu'ndan katılımcı öğretmen ve idareciler Estonya'nın başkenti Tallinn şehrinde bulunan Saue Kotka Anaokulu'nda "Yenilikçi Yöntem ve Tekniklerin Geliştirilmesi" başlıklı İşbaşı Gözlem faaliyetini gerçekleştirdiler.

Katılımcılar, harika deneyimler, bilgiler ve çok güzel anılar biriktirerek ülkelerine döndüler. Karşılıklı iletişimde kalarak yenilikçi yöntem ve tekniklerin etkili uygulamalarının entegrasyonu ve yaygınlaştırılması kararı ile birlikte hayata geçirilmesi düşünülen projeler için planlamalar yapıldı.

Ayrıca, Saue Kotka Anaokulu eğitimcileri de ülkemize ve okullarımıza davet edildi ve bu uluslararası işbirliği için emeği geçen herkese gönülden teşekkür edildi.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA