Enver Yılmaz İle Rıdvan Yalçın Dünür Oldu; Elif Berin ile Aytuğ Sözlendi Enver Yılmaz İle Rıdvan Yalçın Dünür Oldu; Elif Berin ile Aytuğ Sözlendi

Ümit Özdağ, katıldığı Sözcü TV yayınında açıklamalarını detaylandırarak, bu karar çıkmadan önce bir arkadaşının iki politikacı arasındaki konuşmayı ve içeriğini tesadüfen dinlediğini ifade etti. Özdağ, bu konuşmada bir pazarlık yapıldığını ve miktar telaffuz edildiğini belirtti. Ancak isim vermekten kaçındı.

Hukuki Engeller Nedeniyle Paylaşamadım

Özdağ, konuyu hukuki açıdan değerlendirdiğinde paylaşmasının sakıncalı olacağına karar verdiğini açıkladı. "Bu konuşmayı paylaşmam iki siyasetçinin de inkâr etmesiyle sonuçlanacaktır," diyen Özdağ, hukuki danışmanlarının da bu yönde görüş belirttiklerini söyledi.

Hukukçunun Tavsiyesi: "Paylaşma"

Bir hukukçu hanımefendinin, paylaşımı destekleyen bir tweet attığını belirten Özdağ, bu kişinin kendisine savunma konusunda destek olmayacağını söyledi. "Bana gelen bilgiye göre, iki kişi arasında bir pazarlık yapılmış ve miktar telaffuz edilmiştir. Bu konuşmayı yapanlar bilsin ki ben ne konuştuklarını biliyorum," dedi.

Bu açıklamalar, Engin Polat'ın tahliye süreciyle ilgili kamuoyunda büyük bir merak ve tartışma yaratmaya devam ediyor.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU